Idealet suger!

Jag vägrar att tryckas ner mer av modeindustrin.
Jag har slutat räkna kalorier och äter frukost, lunch och middag i lagom portioner. 1-2 mellis om dagen och inga sötsaker i veckodagarna alls och något om jag är sugen på helgerna!
Jag vägrar härmed att gå hungrig och banta och tänka sjuka tankar om mat och kalorier som gör en till en DÅLIG människa! Man blir sur, grinig och TRÅKIG. Vikt och matprat är TRÅKIGT och OHÄLSOSAMT!

Jag hatar modeindustrin för att den inte låter alla kroppar vara vackra! Jag hatar att när man går i affärer så börjar man hata sin kropp när det är klädskaparna som man borde hata! Det går att se snygg ut i storlek större, OCH I STORLEK MEDIUM.

Jag är trött på att vara slav under mode-skapare som själva knarkar och lever sitt liv i kalorihets. Vad är det för liv, vad ÄR det för liv? Jag vägrar här med så gott jag bara kan i själ och hjärta att inte räkna en enda jävla kalori mer! Jag vägrar att må dåligt av att äta! Jag ska skapa mig en sund matsyn för en sund kropp och sen vilken storlek jag hamnar på får tiden utvisa, men jag VÄGRAR att gå hungrig och med tvångstankar riktade mot mat och vikt mer!! Jag vill vara lycklig!

Modevärlden suger! Idealen suger!

Skolstart!

            Idag började min skola igen. Andra och sista året till behandlingsassistent.. Hmm hmm.... Eller humanistisk behandlingsvård som utbildningen heter. Lagom luddigt. Hur kändes det då? Jaaa precis som vanligt faktiskt. Blev snabbt uttråkad och ville åka hem men endå roligare än att jobba. Finns en del guldkorns-människor i min klass som man blir glad av att umgås med. Känns skönt efter att ha känt mig lite ensam i sommar i mitt sätt att tänka.

          Sommarn har dock varit mycket givande med 3 månader på Ny Gemenskap. Mycket händelser och säkert har jag lärt mig en hel del, har även fått ett helgjobb där nu, var 3e helg + lediga pass.
          Nu är det dock dags att gå ut på LIA igen, om 4½ veckor. Det är lite ångestladdat faktiskt. Har ingen aning vad jag vill syssla med den här LIA-perioden och jag har inte sökt någonting. Lite smått panik.

         Imorgon ska vår klass ha "introduktionsdag", eller vad man ska kalla det, för den nya klassen. Det ska både bli roligt och mindre roligt. jag FÖRSTÅR inte varför det ska lekas massa töntiga lekar, vi är ju trots allt vuxna!!? Jag förstår mig inte på det där, man ska spela så normal och vuxen hela tiden men så fort någon ropar LEEK då är man barnslig om man inte är med... Svenskt?? Vet inte, men jag tycker att det är ruttet i vilket fall.

Nu går Tbanan till Farsta igen!

Nu är Tbanan igång igen på Farstalinjen. Både skönt och inte. Bussarna har endå funkat relativt smärtfritt men det ska bli skönt att få sin linje tillbaka. De har renoverat och tydligen installerat ny konst + sanerat från mögel på vissa stationer och nu är det hela klart. IDAG! Ska bli spännande att ta sig en tur och inspektera!
tbanelinjen

Minns ni hur kul det var att spela kula? Minns ni namnen på alla kulor?
Spagettis, dankar, oljedankar, porsche, kattöga, komet, koöga, bumlingbumling, månar, dimmor...?
spagettikula prickig korv kula
Spagettikulor och de spektakulära Prickig korvarna!

Muffins!

Nya muffinsbokens första skapelser!! Vanliga choklad-muffins.. Men oooh så goda dom blev! Till på lördag ska jag baka många goda muffins för då ska jag på gardenparty och vill ta med mig muffins dit! Jag är jätteglad över min nya bok som min mamma köpte till mig på REA på Ica Maxi. 
muffins Muffins, mer än 80 goda recept för alla tillfällen, smaker och åldrar. 
Av: Sue McMahon.


Länktips: Kakburken  En hemsida där man kan köpa baktillbehör så som ätbart glitter, figurer, dekorationer, vackra muffinsformar, spritsar med munstycken i olika utföranden och mycket mera... Värt ett besök om man gillar att baka flashiga kakor!!
muffinsformar <-- Se här mina inköp från kakburken.se

Grattis till första medaljen!

Grattis Sverige! Första medaljen i OS 2008!
Cykling, silver...
cykel



För gratis presentkort på Kicks, samla poäng här: Gratis Makeup

RSS 2.0