Ätstörning

Ätstörning... Vad är en ätstörning? Måste man vara skrikande smal för att vara ätstörd? Jag undrar var den medicinska synen på en ätstörning drar sina gränser för att en person är ätstörd. Kan man vilja ha en ätstörning? Kan man själv framkalla en ätstörning?

Många tankar snurrar runt i huvudet på många av oss i bekantskapskretsen.. Många fler har det än du tror, jag tror, hon tror, han tror.... Många fler, kanske DU?
 
våg

R.I.P

Idag är det 3 år sedan Andreas gick bort.

Jag hoppas alla ni där ute tar hand om era nära och kära, säger att de betyder, reda ut om ni har bråkat om något. Folk KAN försvinna på en sekund, glöm aldrig det!

ljus

Dag 4 i busstrejken!

Idag är det 4e dagen som bussarna strejkar. Eller snarare busschafförerna! Jag har tur som kan gå till pendeln därifrån jag bor, tar en kvart. En kvarts gratis motion kanske man kan säga.

Fem dagar tills jag åker till Östersund. Glad!

En resa med bibeln.

Länge sedan jag skrev nu. Om exakt en vecka åker jag upp till Östersund och träffar min barndomskompis Anna med familj. Det ska bli väldigt avkopplande. Jag ska få bo i gäststugan och vi ska gå på dundermarknad och kanske dricka lite vin och prata massor. Ska åka tåg upp alldeles ensam och jag tänkte fortsätta med mitt projekt att läsa hela bibeln från pärm till pärm. Det är en spännande bok även om jag inte kan förstå hur man kan tro på den rätt och slätt. Däremot kan jag förstå dem som använder den som en guide med egna tolkningar. Lite i samma syfte som fabler har. Ett litet frö har såtts i min hjärna att jag kanske vill utbilda mig till diakon efter behandlingsassistents-utbildningen är avklarad..?

I vilket fall så ska det bli skönt att komma bort ett tag från stockholms avgaser busstrejker och turister (och själv vara turist).
På wasamuseet!  Bibeln  Med kors
Kevin på Wasamuseet          Bibeln                  Mina fina nya örhängen


RSS 2.0